Veel gestelde vragen


Prijs en Timing

Wat is de prijs van een video productie?

De prijs van een videoproductie varieert sterk, afhankelijk van factoren zoals de lengte van de video, het type video (bijv. reclame, bedrijfsfilm, documentaire), de locatie, het aantal draaidagen en de complexiteit van de montage.

We kunnen een offerte op maat voor u maken nadat we uw specifieke behoeften hebben besproken.

Hoe lang duurt het om een video te produceren?

De productietijd is afhankelijk van de omvang van het project. Gemiddeld duurt het enkele weken tot enkele maanden om een video te produceren. Dit omvat pre-productie, opnamen en post-productie. Een precieze tijdschatting kan worden gegeven nadat we uw project hebben besproken.

Apparatuur en Technische Aspecten

Wat voor soort apparatuur gebruikt je?

We gebruiken hoogwaardige apparatuur, waaronder professionele camera's, lenzen, belichting, geluidsapparatuur en editing software om de beste resultaten te leveren voor uw project.

Welke software gebruikt u voor videobewerking?

Wij maken gebruik van het Adobe-pakket en DaVince Resolve 

Creatieve Inbreng en Samenwerking

Kunnen we ons eigen script of ideeën voor de video indienen?

Absoluut! We verwelkomen uw input en ideeën. Samenwerking is vaak de sleutel tot het succes van een project. We kunnen u helpen uw ideeën te verfijnen en een script te ontwikkelen als dat nodig is.

Kunnen we samenwerken aan het script of concept?

Ja, we moedigen samenwerking aan. We kunnen samen met u werken aan het script en het concept om ervoor te zorgen dat het eindproduct aan uw verwachtingen voldoet.

Hebben jullie voorbeelden van eerdere projecten die we kunnen bekijken?

Ja, we hebben een portfolio met voorbeelden van eerdere projecten die we hebben afgerond. We kunnen u deze laten zien om een idee te krijgen van ons werk.

Productie-uitvoering

Zorgen jullie voor acteurs en locaties?

Ja, we kunnen acteurs casten en locaties vinden, indien nodig. Dit wordt meestal opgenomen in het productieproces en kan deel uitmaken van onze diensten, afhankelijk van uw behoeften.

Hoe verloopt het opnameproces?

Het opnameproces omvat het plannen van de opnamedagen, het regisseren van de acteurs en het vastleggen van de benodigde beelden volgens het script en het concept. Dit doen we aan de hand van een shotlist en callsheet, gemaakt in de pre-productie fase.

Hoeveel draaidagen zijn er nodig?

Het aantal draaidagen is afhankelijk van de complexiteit van uw project. We zullen dit in de pre-productiefase bespreken en plannen.

Juridische en Licenties

Hoe zit het met auteursrechten en licenties voor muziek en afbeeldingen?

We zorgen ervoor dat we alle benodigde licenties en rechten verkrijgen voor muziek, afbeeldingen en andere inhoud die in uw video wordt gebruikt. Dit garandeert dat uw video legaal en zonder problemen kan worden verspreid.

Zorgen jullie voor de benodigde licenties?

Ja, als onderdeel van onze diensten zullen we de vereiste licenties en rechten verkrijgen voor alle gebruikte inhoud.

Levering en Aflevering

Hoe wordt de uiteindelijke video aan ons geleverd?

We kunnen de voltooide video leveren in het gewenste formaat, zoals MP4, MOV of een ander formaat dat u nodig heeft. We kunnen het ook op een USB-stick of via een online downloadlink verstrekken.

Krijgen we de ruwe beelden (raw footage) van de opnamen?

Meestal leveren we geen ruwe beelden aan klanten, omdat het eindproduct onze professionele bewerking en post-productie omvat. Als u echter specifieke verzoeken heeft met betrekking tot de ruwe beelden, kunnen we dat bespreken.

Klanttevredenheid en Wijzigingen

Wat gebeurt er als we niet tevreden zijn met het eindproduct?

We streven ernaar om uw verwachtingen te overtreffen, maar als u niet tevreden bent, zullen we samenwerken om eventuele wijzigingen aan te brengen en ervoor te zorgen dat het eindproduct aan uw wensen voldoet, binnen de grenzen van het oorspronkelijke projectbereik.

Hoe kunnen we wijzigingen aanvragen en is er een limiet aan het aantal wijzigingen?

U kunt wijzigingen aanvragen door contact met ons op te nemen en uw specifieke verzoeken door te geven. Het aantal wijzigingen kan afhangen van de voorwaarden in ons contract, maar we streven naar een soepele samenwerking om uw tevredenheid te garanderen.

Betaling en Facturering

Wat is het betalingsproces?

We zullen een betalingsplan opstellen dat bij uw budget past en dit vooraf met u bespreken. Meestal wordt een aanbetaling vereist om de productie te starten, gevolgd door betalingen op bepaalde mijlpalen in het proces.

Zijn er aanbetalingen vereist en op welke momenten?

a, we kunnen aanbetalingen vereisen om de productie te starten en vervolgens betalingen op specifieke momenten in het project, zoals na het voltooien van de opnamen en bij de levering van het eindproduct. De details worden opgenomen in onze overeenkomst.

Wij respecteren jouw pricavy