Portfolio


Informatief

Waarom is mentale gezondheid zo belangrijk? In deze korte animatievideo van Meditopia ontdek je het! Meditopia is een app die jou helpt met jouw mentale gezeondheid. 

Het YouTube kanaal van Niwo7 is gestart om te laten zien dat je altijd je dromen na moet jagen. Nick is een jongen met een verstandelijke beperking. Hij droomde ervan om zijn eigen YouTube kanaal op te starten waarin hij laat zien dat de werkelijkheid altijd anders is dan wat je online ziet.

Wie zijn social workers? Zij zijn helden. Ze helpen mensen die het moeilijk hebben. Ik had de gelegenheid om een korte video te maken voor Social Work License Map over wie sociaal werkers zijn en wat ze doen om de wereld beter te maken.

Educatief

Mentale gezondheidszorg is iets waar veel jongeren last van hebben. Ik mocht voor Ramsay Mental Health een korte animatie video maken die laat zien hoe zij te werk gaan en hoe zij mensen met mentale gezondheidsproblemen het beste kunnen helpen. 

Eating Disorder Myths Disaproved to end the stigma. 

Promotie

BeautyBurcht staat voor natuur. Natuurlijk producten en een natuurlijke, en dus de beste, verzorging van de huid. Op deze manier voorkomt Susanne dat er schadelijke stoffen gebruikt worden voor zowel de huid als de natuur. 

 De Gouden Gezondheidsgids van Oersterk is een bron van informatie over gezondheid en welzijn, geschreven door Richard de Leth. Het boek biedt een holistische benadering van gezondheid, waarbij lichamelijke, mentale en emotionele aspecten worden behandeld

 

Haal hier jouw Gouden GezondheidsGids

Evenement

San Francisco, Los Angeles - 2023

Reizen staat gelijk aan vrijheid, dat is wat deze Aftermovie laat zien.

Art United helpt jou om te doen wat je leuk vindt. Het festival wordt georganiseerd door de jongeren van Art United zelf. 

Embrace Freedom

Noorwegen. Een land met een prachtige natuur. Iets wat de mensheid langzamerhand aan het verpesten is. Na mijn trip naar Noorwegen realiseerde ik me hoe mooi de natuur kan zijn zolang wij er maar goed voor zorgen. 

Documentaire

A&J (privacy) hebben een zware tijd achter de rug. Gelukkig kunnen zij nu hun geluk met elkaar delen. 

Training

Fysio Kroes helpt mensen revalideren die klachten hebben (gehad) zoals Covid-19, COPD, Astma, Shockwavetherapie en nog veel meer. De gezondheid van de mensen staan hierbij centraal.