Consultancy Storytellers


Onze videoproducties zijn er om:

✓ Meer personeel te werven

✓ Te ondersteunen bij stressmanagement

✓ Professionele ontwikkeling te bevorderen

✓ Een duidelijke werk-privébalans te creëren

Wij ontzorgen jou volledig met onze videoproducties. Onze videoproducties bieden oplossingen voor: 

Consultancy

Video's voor consultancy bedrijven bieden een effectieve manier om complexe concepten te verduidelijken, expertise te demonstreren en klantrelaties te versterken door boeiende en educatieve content.

Managementadvies

Video's bieden een krachtige manier om complexe concepten en strategieën visueel en toegankelijk te communiceren, waardoor ze hun expertise kunnen demonstreren en klanten kunnen inspireren.

Ambtenaren

Video's voor ambtenaren bieden een effectieve manier om complexe informatie te communiceren, betrokkenheid bij burgers te vergroten en transparantie in de overheid te bevorderen.

Herken je jezelf hierin?

Er vinden veranderingen plaats, er zijn budgetbeperkingen, personeelstekort, concurrentie, een hoge werkdruk, moeilijke besluitvorming en emotionele belasting. 

 

In 2022 werd duidelijk dat 1 op de 4 werknemers, in de leeftijd van 18 tot en met 34 jaar, burn-out klachten hebben ervaren. Agressie, geweld en stress op de werkvloer kunnen veel impact hebben. Nazorg en preventie is ontzettend belangrijk; weten wat je moet doen om dingen te voorkomen én weten wat je moet doen na een incident. 

 

Hoe zorg je dat je weet wat je moet doen bij een heftig incident? Waar herken je een burn-out aan bij jezelf en bij anderen? Hoe zorg je dat mensen bij jou solliciteren en niet bij de concurrentie?

Hoe kunnen video's hier dan bij helpen?

Een terechte vraag. Video's zijn waardevolle tools voor consultancy bedrijven om complexe zakelijke oplossingen te communiceren en nieuwe klanten aan te trekken, terwijl ze ambtenaren helpen om transparantie te bevorderen en beleid toegankelijker te maken voor het publiek.

 

Burn-out preventie

Video's kunnen informatie en bewustwording over burn-out, de oorzaken en symptomen verspreiden. Educatieve video's kunnen medewerkers helpen begrijpen hoe ze stress kunnen herkennen en aanpakken. Deze video's kunnen ook de nadruk leggen op een goede werk-privé balans en stressmanagement technieken. 

 

Jezelf onderscheiden van de concurrentie

Video's bieden de mogelijkheid om een unieke visuele identiteit en merkstijl te creëren. Het gebruik van aantrekkelijke visuals, kleurenschema's en cinematografie kan een onvergetelijke indruk achterlaten bij kijkers. Dit zorgt voor meer vertrouwen bij potentiële klanten en vergroot u de kans dan mensen blijven hangen en jouw diensten aanschaffen. 

 

Personeelswerving

Wervingsvideo's kunnen potentiële kandidaten aantrekken door de cultuur, waarden en werkomgeving van een organisatie te presenteren. Deze video's kunnen een positieve eerste indruk creëren en kandidaten aanmoedigen om te solliciteren.

 

Transparantie

Video's kunnen transparantie voor ambtenaren bevorderen door complexe overheidsprocessen en -besluitvorming toegankelijker en begrijpelijker te maken voor het publiek. Ze bieden een visuele manier om informatie te delen, waardoor ambtenaren effectiever kunnen communiceren over hun werk en beleid.

 

Toegankelijker beleid

Video's kunnen complexe overheidsbeleidskwesties toegankelijker maken door middel van visuele uitleg en storytelling, waardoor ambtenaren en burgers beter begrijpen hoe beleid hen beïnvloedt. Dit vergroot de transparantie en betrokkenheid bij beleidsvorming en -uitvoering.

Wat wij bieden

Educatieve video's

Deze video's kunnen ingezet worden om personeel te informeren over burn-out preventie, stressmanagement en een goede werk-privébalans. Dit kan de communicatie verbeteren en uw personeel beter helpen te begrijpen hoe ze met zulke kwesties om moeten gaan. 

Trainingsvideo's

Trainingsvideo's vergemakkelijken de effectieve training van personeel, wat de kwaliteit verbetert en de naleving van protocollen bevordert. Dit zorgt weer voor een betere veiligheid en ondersteuning voor, tijdens en na een incident. 

Bedrijfsvideo's

Een goede bedrijfsvideo kan een krachtig instrument zijn om het merkimago te versterken, de boodschap van het bedrijf over te brengen en klantbetrokkenheid te vergroten. Zodat u uw bedrijf op een unieke manier kan onderscheiden van de concurrent. 

Werving video's

Deze video's stelt jouw onderneming in staat om hun missie, waarden en cultuur te presenteren. Ze kunnen potentiële kandidaten een kijkje achter de schermen geven en de dagelijkse werkzaamheden en uitdagingen laten zien, waardoor een realistisch beeld wordt geschetst van wat zij kunnen verwachten.

Wat houdt je tegen?

Het implementeren van video's kan voor twijfels zorgen. Hier zijn verschillende redenen voor; privacyzorgen, budgetbeperkingen, complexe regelgeving en de complexiteit van het onderwerp zijn enkele redenen die organisaties en bedrijven in de gezondheidszorg kunnen tegenhouden.

 

Gelukkig zijn hier oplossingen voor. Het waarborgen van strikte naleving van privacyvoorschriften, het ontwikkelen van kostenefficiënte videostrategieën en het benutten van onze expertise en regelgeving kunnen helpen om deze obstakels te overwinnen.

 

Ons team begrijpt de unieke uitdagingen van de dienstverleningssector en kan u begeleiden bij het creëren van effectieve videocontent die zowel voldoet aan de voorschriften als uw boodschap krachtig overbrengt. Samen kunnen we  uw communicatie en bedrijfsactiviteiten naar een hoger niveau tillen.

Plan nu een vrijblijvende afspraak in

Ik nodig je uit voor een (virtueel) kopje koffie om alles rustig, en volledig vrijblijvend, te bespreken. Je kunt contact opnemen via ons contactformulier, maar het is sneller om via onderstaande link een afspraak in te plannen.